Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, catering, försäljning och produktion av livsmedel, konsultarbete inom projektledning, handel med värdepapper, föreläsningar, rådgivning och konsultarbete inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 362 | 4 047 | 4 699 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 50 | -201 | -426 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 38 | 414 | -437 |
Årets resultat (tkr) | 388 | 614 | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 445 | 1 428 | 1 091 |
Antal anställda | 6 | 5 | 5 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 362 | 4 047 | 4 699 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 50 | -201 | -426 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 38 | 414 | -437 |
Årets resultat (tkr) | 388 | 614 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 776 | 756 | 131 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 669 | 672 | 960 |
Tillgångar (tkr) | 1 445 | 1 428 | 1 091 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 824 | 666 | 127 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 621 | 763 | 964 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 445 | 1 428 | 1 091 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 894 | 809 | 940 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.9% | -5.0% | -9.1% |
Soliditet | 57.0% | 46.6% | 11.6% |
Kassalikviditet | 70.0% | 61.7% | 81.7% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, catering, försäljning och produktion av livsmedel, konsultarbete inom projektledning, handel med värdepapper, föreläsningar, rådgivning och konsultarbete inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.